Allround medewerker loods

Waar ga jij je bijdrage aan leveren?

Ben jij een echte aanpakker? Wil je aan de slag binnen een jong, ondernemend familiebedrijf waar je veel vrijheid en verantwoordelijkheid krijgt én ben je fulltime beschikbaar? Dan zoeken wij jou!

Je steekt de handen uit de mouwen, onze loods is jouw verantwoordelijkheid! Je zorgt o.a. voor het klaarzetten van de orders, het voorraadbeheer en het laden en lossen van de vrachtauto’s en het ophalen van de oogst op onze teeltlocaties.

Nauwkeurigheid, oog voor kwaliteit en hygiëne zijn belangrijke aspecten in deze functie. Geen dag is hetzelfde en vanuit diverse kanten wordt jouw inzet en kennis gevraagd om ons bedrijf verder te ontwikkelen. Snel kunnen anticiperen is van groot belang.

Deze functie is fulltime echter deze heeft een seizoensgebonden karakter.

Wie is Berrybrothers?

Familiebedrijf Berrybrothers is gespecialiseerd in het telen en vermarkten van zachtfruit, met een passie voor rode bessen. Wij zijn trots teler, verpakker en leverancier van rode bessen, blauwe bessen, bramen, frambozen en een mix daarvan.

De werkzaamheden worden verricht op ons bedrijf in Roggel. Je maakt onderdeel uit van een jong, enthousiast en betrokken team.

Wie ben jij?

  • Je bent enthousiast, positief ingesteld en een harde werker;
  • Je hebt een relevante opleiding en/of werkervaring in bij voorkeur tuinbouw of logistiek;
  • Je bent een echte teamspeler en weet anderen te motiveren;
  • Je bent stressbestendig en weet hoofd- van bijzaken te onderscheiden;
  • Je hebt computervaardigheden en verwerkt orders in het systeem;

Ben jij de persoon die we zoeken?

Stuur dan je CV en motivatiebrief naar n.vanzuilen@berrybrothers.nl. Neem voor meer informatie contact op met Nijs van Zuilen 06-46708453 of via n.vanzuilen@berrybrothers.nl

< Naar alle vacatures