Specialist in Nederlands zachtfruit

Familiebedrijf Berrybrothers is gespecialiseerd in het telen en vermarkten van zachtfruit, met een passie voor rode bessen. Wij zijn trots teler, verpakker en leverancier van rode bessen, blauwe bessen, bramen, frambozen en een mix daarvan.

Lees verder Neem contact op

Teelt, onze ambacht

Familiebedrijf Berrybrothers heeft het gehele proces van teelt en verpakking tot levering, in eigen hand. Daardoor kunnen we dagvers zachtfruit van topkwaliteit aanbieden.

Lees verder

Specialisme

De rode bes, ons paradepaardje

De allerbeste rode bessen, dat is waar Berrybrothers voor staat. Als specialisten telen wij met passie en liefde voor het product rode bessen van topkwaliteit.

Lees verder

Topkwaliteit, ons zachtfruit

De afgelopen jaren ontwikkelde Berrybrothers zich tot specialist in zacht fruit. Ons assortiment bestaat uit topkwaliteit rode bessen, frambozen, blauwe bessen, bramen en vanaf 2019 ook witte en zwarte bessen.

Lees verder

Familiebedrijf in zachtfruit

Berrybrothers – de naam zegt het al – is een zachtfruitbedrijf van en door broers. De familie van Zuilen teelt rode bessen, blauwe bessen, bramen, frambozen, witte bessen en zwarte bessen op twee locaties in Nederland. Inmiddels staat alweer ruim tien jaar de tweede generatie broers aan het roer; een echt familiebedrijf dus. Berrybrothers; al bijna 40 jaar specialist in en teler van rode bessen, blauwe bessen, bramen en frambozen.

Lees verder

Zomer op je bord

Nederlands zachtfruit van perfecte kwaliteit, geteeld met jarenlange ervaring, de grootste zorg en de meest moderne technieken en vervolgens met liefde en passie met de hand geplukt en verpakt… dat is het dagvers zachtfruit van Berrybrothers. Wij zijn trots zachtfruit specialist en teler van rode bessen, blauwe bessen, bramen en frambozen. Vanaf 2019 telen wij ook witte en zwarte bessen.

Specialisme

Rode bessen

Doorschijnend donkerrood van kleur, stevig van structuur, zoetzuur van smaak, een bron van vitamine C en met passie en door middel van de meest moderne technieken geteeld; ons paradepaardje, de rode bes.

Lees verder

Blauwe bessen

Bomvol antioxidanten, met een knapperige ‘bite’, sappig en zoet van smaak, blauw van kleur met het bekende witte waslaagje, kleurloos vruchtvlees, stevig van structuur, met liefde geteeld en met de hand geplukt; onze blauwe bessen.

Lees verder

Bramen

Een zachte vrucht, zoetzuur van smaak, glanzend en paars-zwart van kleur, heerlijk sappig, opgebouwd uit deelvruchtjes, rijk aan mineralen en met behulp van moderne technieken bij ons in eigen huis geteeld; bramen.

Lees verder

Frambozen

Egaal rood-roze met een holle kern, fluweelzacht, een cluster van kleine vruchtjes, zoet van smaak, sappige structuur, boordevol vezels, zomervrucht bij uitstek en vanuit ons specialisme geteeld op onze eigen velden; frambozen.

Lees verder

Van zachtfruit kwekerij tot innovatief familiebedrijf

Al sinds 1980 speelt Berrybrothers een belangrijke rol in de wereld van zachtfruit. In al die jaren is het ambacht centraal blijven staan, maar er is natuurlijk ook flink wat verandert. Zo is het assortiment uitgebreid en hebben moderne technieken hun intrede gedaan. Het resultaat? Een familiebedrijf om trots op te zijn.

Bekijk de historie

Innovaties

Berrybrothers blijft zich continu ontwikkelen met maar één doel; de kwaliteit van haar zachtfruit optimaal borgen. Benieuwd naar onze innovaties?

Lees verder

Onze teeltlocaties

Berrybrothers teelt al haar zachtfruit zelf op drie locaties. Hierdoor kan het bedrijf een optimale controle en perfecte kwaliteit garanderen.

Lees verder

Berrybrothers noud koelcel

Koel & pakstation

Berrybrothers beschikt over een grote koelcapaciteit. In combinatie met de ruime sorteer- en verpakkingsruimtes betekent dat jaarrond koelen, sorteren en verpakken.

Lees verder