Marketing- en communicatie medewerker

Marketing- en communicatie medewerker Roggel (16-24 uur per week)
Deel jij onze passie voor zachtfruit en heb je een sterke interesse in voeding? Ben jij creatief en spot je trends als allereerste? Ga je zelfstandig te werk, ben je proactief en lijkt het je een uitdaging om Berrybrothers en onze producten verder op de kaart te zetten? Dan zijn we op zoek naar jou!

Wie is Berrybrothers?
Familiebedrijf Berrybrothers is gespecialiseerd in het telen en vermarkten van zachtfruit, met een passie voor rode bessen. Wij zijn trots teler, verpakker en leverancier van rode bessen, blauwe bessen, bramen, frambozen en een mix daarvan.

Je maakt onderdeel uit van een jong, enthousiast en betrokken team. De werkzaamheden worden verricht op ons bedrijf in Roggel.

Wat ga je doen?
Als marketing- en communicatie medewerker bij Berrybrothers krijg je de kans om de marketing- en communicatiestrategieën binnen de organisatie verder te ontwikkelen en op te zetten. Het betreft een nieuwe functie waarmee wij ons verder willen professionaliseren. Samen met collega’s en een externe marketingspecialist ga jij aan de slag om Berrybrothers en onze producten verder op de kaart te zetten en onze klanten te enthousiasmeren en inspireren. Je wordt verantwoordelijk voor het bouwen en professionaliseren van de social-strategie en onze website. Je gaat daarnaast inspirerende content schrijven en marketingplannen uitvoeren.

Wat bieden wij?

  • Afwisselend en uitdagend werk met veel vrijheid bij een innoverend, dynamisch familiebedrijf;
  • Een zelfstandige uitdagende functie binnen een jong team;
  • Samenwerken met een externe adviseur die je kan begeleiden bij je persoonlijke ontwikkeling en groei binnen de marketing- en communicatie branche.

Wat vragen wij?
Wij staan open voor zowel een starter als een professional met 2 tot 5 jaar werkervaring. Het is belangrijk dat je initiatief durf te nemen om een nieuwe afdeling op te zetten en strategieën zelfstandig uit te werken. Je bent daarom een echte aanpakker en altijd nieuwsgierig naar nieuwe mogelijkheden. Daarnaast vinden wij het belangrijk dat je affiniteit hebt met voeding en gezondheid.

Heb jij interesse in deze uitdaging?
Twijfel dan niet en stuur je CV en motivatiebrief naar l.verstappen@berrybrothers.nl t.a.v. Lynn Verstappen. Voor meer informatie kun je ook contact opnemen met Lynn Verstappen via 0475496214 of via l.verstappen@berrybrothers.nl

< Naar alle vacatures