Meewerkend voorman / vrouw

Steek jij graag de handen uit de mouwen en werk je graag in de buitenlucht? Heb jij affiniteit en/of ervaring in de teelt en ben jij op zoek naar een uitdagende baan met veel verantwoordelijkheid? Wil je je verder ontwikkelen in een groeiende organisatie met een gevestigde naam? En wil je samenwerken met een team van enthousiaste medewerkers en gebruik maken van de meest moderne technieken?

Ga dan aan de slag als meewerkend voorman /vrouw bij Berrybrothers in Zoelmond (Betuwe)! Solliciteer op deze vacature en mail je C.V. en motivatie naar a.vanzuilen@berrybrothers.nl, t.a.v. Albert van Zuilen.

Wat ga je doen?

Als meewerkend voorman/-vrouw heb jij de verantwoordelijkheid voor de teelt van 15 hectare rode bessen, ons paradepaardje. Wij telen met passie en liefde rode bessen van topkwaliteit. Om die kwaliteit te waarborgen ben jij dagelijks samen met je collega’s tussen het gewas te vinden waarbij geen dag hetzelfde is.

Jij bent het aanspreekpunt voor je collega’s en bent verantwoordelijk voor de aansturing en taakverdeling. Je zorgt dat onze planten optimaal kunnen groeien en weet tijdig te anticiperen met de juiste maatregelen om de kwaliteit te waarborgen. Je let scherp op alle teeltaspecten, zorgt voor efficiënt gebruik van middelen als bewatering, bemesting en gewasbeschermingsmiddelen. Daarnaast weet je met je technische achtergrond eventuele storingen op te lossen in onze machines en ben je ook de sparringpartner van de eigenaar.

Kortom, een afwisselende baan met veel uitdaging in een leuk team! Een team wat gedurende de oogst oploopt tot 100 oogstmedewerkers, waar jij medeverantwoordelijk voor bent. Juist in deze periode wordt er van iedereen een stapje extra verwacht en hierin ga jij voorop. Je zorgt dat iedereen aan het werk kan, motiveert en begeleidt je collega’s om in korte tijd ons zachtfruit te oogsten.

Wat vragen wij?

 • Je hebt een afgeronde MBO opleiding (bij voorkeur: fruitteelt of boomkwekerij)
 • Je hebt affiniteit en ervaring (pré) in de fruitteelt, bemesting en/of gewasbescherming
 • Je hebt een aanpakkersmentaliteit en bent praktisch ingesteld
 • Je bent leergierig, ambitieus en hebt een proactieve instelling
 • Je bent een echte teamspeler en weet anderen te motiveren en aan te sturen
 • Je bent flexibel, meedenkend en vindt het leuk om samen te sparren
 • Je kijkt vooruit, weten zaken te organiseren en goed te plannen
 • Je bent stressbestendig en kan hoofd- van bijzaken scheiden
 • Je bent woonachtig in midden Nederland (of bent bereid hier te wonen)
 • Je beheerst de Poolse taal (pré)

 Wat bieden wij?

 • Een meer dan marktconform salaris, afhankelijk van opleiding en ervaring
 • Een jaarcontract met zicht op vast dienstverband
 • Een uitdagende baan binnen een enthousiast team waarbij je zelf invulling geeft aan je dag
 • Prima secundaire arbeidsvoorwaarden w.o. reiskostenvergoeding, pensioenvoorziening en (tijdelijke) woonruimte in het midden van het land (indien wenselijk)
 • De mogelijkheid om je professioneel en persoonlijk te ontwikkelen door goede begeleiding en het volgen van trainingen en cursussen

 Over Berrybrothers

Berrybrothers is een familiebedrijf waar wij waarde hechten aan relaties en een loyale band opbouwen met onze medewerkers. Wij zijn uitgegroeid tot dé specialist in Nederlands zachtfruit (dagverse rode bessen, blauwe bessen, bramen en frambozen) en leveren onze zelf geteelde- en verpakte producten aan retail en foodservice. Op de locatie in Zoelmond en Buren telen wij rode bessen en bramen van topkwaliteit. Dit is in de afgelopen jaren uitgebreid naar 26 hectare.

Geïnteresseerd?

Ben je na het lezen van deze vacature enthousiast geworden, wil je meer informatie of direct solliciteren?

Neem dan z.s.m contact op met Albert van Zuilen op telefoonnummer 06 – 467 084 50 of stuur je C.V. met motivatie naar a.vanzuilen@berrybrothers.nl.

< Naar alle vacatures