Teamleider

Teamleider gezocht
Wil je aan de slag binnen een jong, ondernemend familiebedrijf waar je veel vrijheid en steeds meer verantwoordelijkheid krijgt? Dan zoeken wij jou! Wij zoeken een teamleider voor onze teeltmedewerkers in Roggel.

Wie is Berrybrothers?
Familiebedrijf Berrybrothers is gespecialiseerd in het telen en vermarkten van zachtfruit, met een passie voor rode bessen. Wij zijn trots teler, verpakker en leverancier van rode bessen, blauwe bessen, bramen, frambozen en een mix daarvan.

Wat verwachten wij?
Als teamleider ben je verantwoordelijk voor het aansturen en inwerken van de teeltmedewerkers. Je valt onder de leiding van de teeltmanager en samen dienen jullie er voor te zorgen dat alle teeltmedewerkers tevreden aan het werk blijven en bewaken jullie de kwaliteit. Je straalt passie en enthousiasme uit, staat stevig in je schoenen en vind het leuk om mensen aan te sturen en te begeleiden. In jouw rol ben je het aanspreekpunt, geef je werkinstructies, voer je de controles en registraties uit en maak je de personeelsplanning voor jouw team van 20/30 medewerkers. Daarnaast vind je het niet erg om mee te werken en het juiste voorbeeld te geven. Je zorgt ervoor dat alle werkzaamheden veilig worden uitgevoerd en dat de medewerkers over de juiste gereedschappen beschikken. Indien je mogelijkheden ziet voor efficiënter werken spar je hier graag over met de teeltmanager.

Wat bieden wij?
Afwisselend werk bij een innoverend familiebedrijf. Een jaarcontract met uitzicht op een vast contract en doorgroeimogelijkheden. Een goed salaris conform CAO op basis van je kennis en ervaring.

Kom jij ons versterken?
Twijfel dan niet en stuur je CV en motivatie naar l.verstappen@berrybrothers.nl t.a.v. Lynn Verstappen.

Voor meer informatie kun je ook contact opnemen met Lynn Verstappen via 0475496214 of via l.verstappen@berrybrothers.nl

< Naar alle vacatures