Snel contact opnemen

info@berrybrothers.nl
+31(0)475 49 6214
+31(0)475 49 1368

Bedrijfsinfo

Familiebedrijf Berrybrothers is gespecialiseerd in het telen en vermarkten van dagverse rode bessen, blauwe bessen, bramen en frambozen. De afgelopen jaren heeft Berrybrothers zich ontwikkeld tot een belangrijke en deskundige aanbieder van Nederlands zachtfruit. We leveren onze zelf geteelde- en verpakte producten aan retail en foodservice.

Nederlands zachtfruit, dat is waar Berrybrothers voor staat. Vanuit ons specialisme en met jarenlange ervaring, telen we in eigen huis zachtfruit van topkwaliteit. Dat doen we met liefde voor het vak, passie voor het product en met behulp van de meest moderne technieken. Berrybrothers heeft het gehele proces van teelt en verpakking tot levering in eigen hand en kan daardoor optimale controle en perfecte kwaliteit garanderen. Ontzorgen in zachtfruit noemen we dat.

“Als familiebedrijf geloven wij in het optimaal genieten van heerlijk zachtfruit. Wij garanderen smaak en topkwaliteit, omdat wij als familie met onze jarenlange kennis en ervaring gepassioneerd onze rode bessen, frambozen, blauwe bessen en bramen telen in eigen huis. Wij beloven met trots Berrybrothers, zachtfruit geteeld met passie.”