Zachtfruit specialist

Familiebedrijf Berrybrothers is gespecialiseerd in het telen en vermarkten van zachtfruit. Wij zijn een trotse en gepassioneerde teler van rode bessen, blauwe bessen, witte bessen, bramen en frambozen en hebben het gehele proces, van teelt en verpakken tot vermarkten, in eigen hand. Dankzij onze moderne kwekerijen, onze jarenlange ervaring en passie voor zachtfruit, leveren wij jaarrond dagvers zachtfruit van premium kwaliteit. Wij streven hierbij altijd naar tevreden terugkerende klanten.

Innovatieve teler van zachtfruit

Berrybrothers teelt al sinds 1980 met liefde en passie zachtfruit. In al die jaren is er natuurlijk veel verandert, maar het ambacht is altijd centraal blijven staan. Wij combineren onze ervaring en expertise met de laatste innovatieve ontwikkelingen. Zo blijven wij onze processen in de teelt en sortering continu ontwikkelen met maar één doel: tevreden en terugkomende klanten.

Premium kwaliteit zachtfruit

De smaak en kwaliteit van ons zachtfruit heeft bij Berrybrothers de hoogste prioriteit. Dankzij onze jarenlange ervaring weten wij precies wanneer het beste moment is om te oogsten, waar we op moeten letten bij het verpakken en wat de beste bewaring van zachtfruit is. Moderne en vooruitstrevende technieken en de ontwikkeling van nieuwe, smaakvolle variëteiten, resulteren in premium kwaliteit zachtfruit. Daarnaast hebben wij een flinke dosis passie voor zachtfruit en ook dat proef je!

Jaarrond zachtfruit

Het zachtfruit dat wij telen wordt in Nederland in de zomermaanden geoogst. Om onze klanten jaarrond te kunnen voorzien van zachtfruit van premium kwaliteit, werken wij nauw samen met collega telers in het buitenland.

Rode bessen
Blauwe bessen
Witte bessen
Frambozen