Rode bessen specialist

Rode bessen worden al sinds de oprichting van Berrybrothers in 1980 op ons bedrijf geteeld en zijn met recht ons paradepaardje. Wij zijn helemaal weg van deze bes! Doorschijnend donkerrood van kleur, stevig van structuur, zoetzuur van smaak en een bron van vitamine C. Voor de teelt van rode bessen van premium kwaliteit, combineren wij ambacht en onze jarenlange ervaring met de laatste ontwikkelingen. Dit maakt ons een echte zachtfruit specialist.

Rode bessen teelt met ambacht én innovatie

Wij plukken onze rode bessen met de hand en werken daarnaast met sensoren, topsealmachines en moderne bewaarcellen. Ook ontwikkelen wij nieuwe variëteiten, waarbij de focus ligt op smaakvolle bessen. Samen met onze meer dan 500 medewerkers in het hoogseizoen, zorgen wij met liefde en passie voor rode bessen van premium kwaliteit.

Voedingswaarden rode bes

Per 100 gram

kcal
0
gr suiker
0
gr vet
0
gr vezels
0

Oogstkalender rode bessen

Jan
Feb
Mrt
Apr
Mei
Jun
Jul
Aug
Sep
Okt
Nov
Dec
Nederland
Chili

Verpakkings-mogelijkheden

Heeft u specifieke verpakkingswensen of vragen over onze rode bessen? Neem vrijblijvend contact met ons op, we bespreken graag samen de mogelijkheden.

Premium kwaliteit rode bessen

Wij hebben het gehele proces in eigen hand, van de teelt tot het verpakken en vermarkten. Dankzij onze jarenlange kennis en ervaring weten wij precies wanneer het beste moment is om te oogsten, waar we op moeten letten bij het verpakken en wat de beste bewaarcondities zijn. Wij garanderen rode bessen van premium kwaliteit!

Recepten rode bes

Laat je inspireren door de veelzijdigheid van onze rode bessen. Ga naar onze receptenpagina.

Gegrilde pompoen met tonijnsteak en rode bessencoulis

Ontbijttaartje met rode bessen

Toastjes met kaas en rode bessen compote

Kan het nog verser?