Gespecialiseerd in zachtfruit

Berrybrothers is al 40 jaar thuis in zachtfruit. Sinds de oprichting in 1980 hebben wij ons ontwikkeld tot specialist in het telen, verpakken en leveren van een compleet assortiment zachtfruit. Wij hebben het gehele proces van teelt en verpakken tot vermarkten in eigen huis en kunnen daardoor premium kwaliteit garanderen. Ontzorgen in zachtfruit noemen wij dat. Wij bieden een hoog serviceniveau en leveren direct aan supermarkten, exporteurs en foodservice bedrijven in Europa. Ons doel is een tevreden en terugkerende klant en daarom is alleen premium kwaliteit zachtfruit goed genoeg voor ons.

Gepassioneerde pioniers

Het telen van zachtfruit is vakwerk. Met onze jarenlange ervaring en gespecialiseerde vaardigheden streven wij naar perfectie. Als vakidioten pionieren wij in binnen- en buitenland naar nieuwe ontwikkelingen en technieken. Zo werken wij met moderne technieken die ons werk efficiënter maken en daarnaast zorgt ons ambacht voor zorgvuldigheid bij de oogst. Deze combinatie maakt onze werkwijze uniek.

Alles onder één dak

Van vruchtje aan de plant tot aan de levering naar onze klanten, blijft ons zachtfruit in eigen huis. Onze keten van oogsten, verpakken en vermarkten is zo kort mogelijk en hierdoor kunnen wij optimale controle en perfecte kwaliteit garanderen. Wij verpakken alle soorten zachtfruit naar wens van de klant. Ontzorgen in zachtfruit noemen wij dat.

Jaarrond smaakvol zachtfruit

Wij leveren jaarrond smaakvol zachtfruit en dat vraagt expertise. Tijdens het Nederlandse oogstseizoen gaat veel aandacht naar het juiste oogstmoment en het zorgvuldig behandelen van het verse zachtfruit. Al ons fruit wordt met de hand geoogst en op dezelfde dag verpakt én getransporteerd. Dit is mogelijk dankzij onze gunstige ligging, goede planning en toewijding van onze 500 medewerkers in het hoogseizoen.

Het klimaat in Nederland is niet geschikt om jaarrond zachtfruit te leveren. Daarom werken wij buiten het Nederlandse oogstseizoen nauw samen met collega telers in het buitenland. Dankzij deze samenwerking kunnen wij onze klanten jaarrond ontzorgen met premium zachtfruit.

Heeft u vragen over onze producten of werkwijze?

Neem dan vrijblijvend contact met ons op, we beantwoorden graag al uw vragen.