Jaarrond ontzorgen in zachtfruit

Berrybrothers voorziet haar klanten jaarrond van dagvers zachtfruit van premium kwaliteit. Op onze kwekerijen passen we verschillende teelttechnieken toe, variërend van eenvoudige regenkappen tot moderne kassen. Door ons fruit gespreid uit te zetten, kunnen we ook gespreid oogsten. Dit zorgt voor een constante en langere aanvoer van vers fruit, waardoor onze klanten het hele jaar op Berrybrothers kunnen bouwen. Onze teeltspecialisten houden de groei en rijping van het zachtfruit nauwlettend in de gaten. Hierdoor krijgen de struiken de juiste zorg en garanderen we premium kwaliteit.

Dagverse producten

Het moment van plukken is essentieel voor de kwaliteit van ons fruit. Wij oogsten het zachtfruit daarom met de hand en verpakken en transporteren het fruit op dezelfde dag nog naar de klant. Wij verpakken al ons zachtfruit in eigen huis, wat ons de mogelijkheid geeft om dit proces geheel naar wens van de klant in te richten.

Samenwerking

Hoewel we ons gespecialiseerd hebben in het spreiden van het Nederlandse oogstseizoen, is het klimaat in ons land niet geschikt om jaarrond dagvers zachtfruit te leveren. Daarom werken wij buiten het Nederlandse seizoen nauw samen met geselecteerde telers uit het buitenland. Deze fruittelers begrijpen het belang van het leveren van hoogwaardig zachtfruit van premium kwaliteit. Hierdoor zijn wij in staat om onze klanten jaarrond te ontzorgen met premium kwaliteit zachtfruit.