Witte bessen specialist

Witte bessen, ook wel aalbessen genoemd, zijn bij het grote publiek nog niet zo bekend als de rode en blauwe bessen, maar bij Berrybrothers hoort deze bessensoort er helemaal bij. De witte bes is het zusje van de rode bes, maar dan iets zoeter en minder zuur. Deze ‘witte pareltjes’ zijn een bron van voedingsvezels, vitamines en antioxidanten. Sappig met een knapperige ‘bite’ en bovendien heel gezond. Met liefde en aandacht telen wij in onze kwekerij de lekkerste witte bessen. Dit maakt ons een echte zachtfruit specialist.

Witte bessenteelt met ambacht en innovatie

Het combineren van innovatie en ambacht is de succesfactor van Berrybrothers. Om de bessen in optimale conditie te houden, plukken wij met liefde alle witte bessen met de hand. Daarnaast maken wij gebruik van sensoren, topsealmachines en moderne bewaarcellen, voor een optimaal, efficiënt en duurzaam proces. Samen met onze meer dan 500 medewerkers in het hoogseizoen, zorgen wij met liefde en passie voor witte bessen van premium kwaliteit.

Voedingswaarden witte bes

Per 100 gram

kcal
0
gr suiker
0
gr vet
0
gr vezels
0

Oogstkalender witte bessen

Jan
Feb
Mrt
Apr
Mei
Jun
Jul
Aug
Sep
Okt
Nov
Dec
Nederland

Verpakkings-mogelijkheden

Heeft u specifieke verpakkingswensen of vragen over onze witte bessen? Neem vrijblijvend contact met ons op, we bespreken graag samen de mogelijkheden.

Smaakvolle witte bessen

Bij Berrybrothers zorgen we voor optimale (groei)omstandigheden voor onze witte bessen en hebben wij het gehele proces van teelt tot verpakken in eigen huis. De jarenlange ervaring en expertise binnen ons familiebedrijf, in combinatie met een dosis passie en liefde voor zachtfruit, resulteren in smaakvolle witte bessen van premium kwaliteit en dat proef je!

Recepten witte bes

Laat je inspireren door de veelzijdigheid van onze witte bessen. Ga naar onze receptenpagina.

Overnight oats met bessen

Borrel hapjes recepten

Kan het nog verser?