Blauwe bessen specialist

Blauwe bessen zijn de meest bekende en populaire bessen en wij snappen wel waarom. Bomvol antioxidanten, met een knapperige ‘bite’, sappig en zoet van smaak. Bij Berrybrothers worden alle blauwe bessen met liefde geteeld, met de hand geplukt en op moderne wijze verwerkt en verpakt. Dit maakt onze een echte zachtfruit specialist.

Innovatieve teler van blauwe bessen

Voor de teelt van perfecte blauwe bessen, combineren wij ambacht en onze jarenlange ervaring binnen ons familiebedrijf met moderne technologieën. Wij maken in het proces van teelt tot levering gebruik van sensoren, topsealmachines en vulmachines, maar blijven onze blauwe bessen met liefde met de hand plukken om optimale kwaliteit te waarborgen.

Voedingswaarden blauwe bes

Per 100 gram

kcal
0
gr suiker
0
gr vet
0
gr vezels
0

Oogstkalender blauwe bessen

Jan
Feb
Mrt
Apr
Mei
Jun
Jul
Aug
Sep
Okt
Nov
Dec
Nederland
Portugal
Peru
Marokko
Spanje

Verpakkings-mogelijkheden

Heeft u specifieke verpakkingswensen of vragen over onze blauwe bessen? Neem vrijblijvend contact met ons op, we bespreken graag samen de mogelijkheden.

Blauwe bessen van premium kwaliteit

Dankzij de jarenlange ervaring en expertise binnen ons familiebedrijf, weten we precies hoe we blauwe bessen van premium kwaliteit kunnen leveren. Van bescherming met hagelnetten, het perfecte oogstmoment, tot aan de beste manier van verpakken. Wij hebben het gehele proces van teelt tot vermarkten in eigen huis, waardoor wij smaakvolle blauwe bessen van perfecte kwaliteit kunnen garanderen. Deze korte keten en de passie van ons team, dragen bij aan de kwaliteit en duurzaamheid van onze blauwe bessen en dat proef je!

Recepten blauwe bes

Laat je inspireren door de veelzijdigheid van onze blauwe bessen. Ga naar onze receptenpagina.

Taart met bessen en frambozen

Pavlova met zacht fruit

Panzanella salade met zachtfruit

Kan het nog verser?