Frambozen specialist

Frambozen zijn zomerfruit bij uitstek. De fluweelzachte rood-roze kleur maakt frambozen niet alleen een lust voor het oog, maar met hun zoete en licht zurige smaak zijn ze ook nog eens ontzettend lekker en vol voedingsstoffen. De teelt van frambozen vraagt veel aandacht en zorgvuldigheid. Dit doen we bij Berrybrothers met onze jarenlange ervaring, maar ook met liefde voor het product en dat proef je! Frambozen leveren van premium kwaliteit heeft onze hoogste prioriteit.

Frambozen teelt met hulp van ambacht en innovatie

Dankzij de jarenlange kennis en ervaring in zachtfruit, staat ons familiebedrijf garant voor de beste en lekkerste frambozen. Met passie en zorgvuldigheid telen wij op onze kwekerij frambozen met een perfecte smaak en textuur. Wij plukken onze frambozen met de hand, om optimale kwaliteit van het zachtfruit te waarborgen. Naast ons ambacht maken wij ook gebruik van de laatste ontwikkelingen en innovaties; zo werken wij met sensoren, topsealmachines en geavanceerde kassen voor een optimaal, efficiënt en duurzaam proces. Dat maakt ons een echte zachtfruit specialist.

Voedingswaarden frambozen

Per 100 gram

kcal
0
gr suiker
0
gr vet
0
gr vezels
0

Oogstkalender frambozen

Jan
Feb
Mrt
Apr
Mei
Jun
Jul
Aug
Sep
Okt
Nov
Dec
Nederland
Marokko
Portugal

Verpakkings-mogelijkheden

Heeft u specifieke verpakkingswensen of vragen over onze frambozen? Neem vrijblijvend contact met ons op, we bespreken graag samen de mogelijkheden.

Dagverse frambozen

Bij Berrybrothers telen we frambozen van de rassen Kwanza en Pink Rosita. Deze rassen kenmerken zich door haar grote vruchten, heldere kleuren, zoete smaak, lange houdbaarheid en goede plukprestaties. Op het juiste moment oogsten is van groot belang voor premium kwaliteit frambozen, daarom hangt onze voorraad frambozen aan de struik. We plukken op order en leggen de frambozen meteen in de juiste verpakking.

Recepten framboos

Laat je inspireren door de veelzijdigheid van onze frambozen. Ga naar onze receptenpagina.

Eton Mess met rode bessen

Fruity Smoothy breakfastbowl

Taart met bessen en frambozen

Kan het nog verser?