De kracht van ons familiebedrijf

Als familiebedrijf geloven wij in het optimaal genieten van heerlijk zachtfruit. Wij garanderen smaak en premium kwaliteit, omdat wij als familie met onze jarenlange kennis en ervaring gepassioneerd onze rode bessen, frambozen, blauwe bessen, bramen en witte bessen telen en sorteren in eigen huis. Wij beloven met trots Berrybrothers, zachtfruit geteeld met passie.

Een familiebedrijf om trots op te zijn

De oorsprong van Berrybrothers gaat terug naar de Betuwe in 1980, waar Jan en Karin van Zuilen een zachtfruitkwekerij begonnen. Omdat uitbreiding daar niet mogelijk was, gingen ze op zoek naar een andere locatie en die vonden ze in 1990 in het Limburgse Roggel. Het bedrijf in de Betuwe bleef binnen de familie; de broer van Jan, Albert van Zuilen en zijn vrouw Wieke, namen de kwekerij over. In 1998 richtten de broers samen een afzetbedrijf op, omdat ze meer inspraak wilden in de verkoop van hun zachtfruit. Het bedrijf teelt, vermarkt en levert dan inmiddels jaarrond rode bessen en ander zachtfruit. In 2005 deden de zoons van Jan en Karin, Nijswin en Gerco van Zuilen hun intrede in het bedrijf en ontstond de naam Berrybrothers. In 2011 ging ook dochter Franciene binnen het bedrijf aan de slag en inmiddels maken Teun en Gijs, de zoons van Albert en Wieke, het familieplaatje bij Berrybrothers compleet. Berrybrothers blijft groeien en ontwikkelt zich door tot een groot en innovatief bedrijf met oog voor het oorspronkelijke ambacht. Een familiebedrijf om trots op te zijn!

Kernwaarden

Bij Berrybrothers voelen klanten en medewerkers zich thuis. Ons familiebedrijf onderscheidt zich door passie en trots, persoonlijk contact, samenwerking en het tonen van lef. Samen met onze jarenlange ervaring en kennis in zachtfruit, maken deze kernwaarden ons tot dé zachtfruit specialist.

Passie en betrokkenheid

Het familiaire karakter en de sfeer binnen ons familiebedrijf is voelbaar voor iedereen die met ons te maken heeft; van klanten tot werknemers en onze omgeving, iedereen voelt zich welkom bij Berrybrothers. Onze jarenlange ervaring en passie voor zachtfruit maakt het verschil en zorgt ervoor dat wij dé partner zijn voor de beste rode bessen, blauwe bessen, frambozen, bramen en witte bessen. Voor mensen uit onze omgeving organiseren we regelmatig open dagen en bij het bedrijf in Roggel staat een zachtfruitautomaat met ons lekkerste dagverse zachtfruit.