Bramen specialist

Bramen of braambessen zijn lekker zoet van smaak en heel gezond. Ze zitten vol antioxidanten, mineralen en vitamines zoals vitamine C en vitamine K. Bramen zijn te herkennen aan de paarszwarte glanzende kleur en opbouw uit allemaal kleine deelvruchtjes. Bij Berrybrothers worden de bramen met zorg en aandacht geteeld en verwerkt. Dit maakt ons een echte zachtfruit specialist.

Ambacht en innovatie zorgen voor de lekkerste bramen

Dankzij de jarenlange ervaring in zachtfruit, staat ons familiebedrijf garant voor de beste en lekkerste bramen. Met passie en zorgvuldigheid telen wij bramen met een perfecte smaak en textuur. Daarbij maken wij naast ons ambacht ook gebruik van de laatste ontwikkelingen en innovaties. Zo werken wij met sensoren, topsealmachines en een hypermoderne foliekas voor een optimaal, efficiënt en duurzaam proces. Wij plukken onze bramen met de hand om optimale kwaliteit van het zachtfruit te waarborgen.

Voedingswaarden braam

Per 100 gram

kcal
0
gr suiker
0
gr vet
0
gr vezels
0

Oogstkalender bramen

Jan
Feb
Mrt
Apr
Mei
Jun
Jul
Aug
Sep
Okt
Nov
Dec
Nederland
Portugal

Verpakkings-mogelijkheden

Heeft u specifieke verpakkingswensen of vragen over onze bramen? Neem vrijblijvend contact met ons op, we bespreken graag samen de mogelijkheden.

Aandacht voor duurzaamheid

Berrybrothers denkt ook aan de volgende generaties. Zo staan onze bramenstruiken in potten, waardoor we gerichter bemesting kunnen geven en werken we met data gestuurde fertigatie om het watergebruik terug te dringen.  

Recepten braam

Laat je inspireren door de veelzijdigheid van onze zwarte bramen. Ga naar onze receptenpagina.

Pompoen salade met bramen en rode bessen

Panzanella salade met zachtfruit

Kan het nog verser?