Snel contact opnemen

info@berrybrothers.nl
+31(0)475 49 6214
+31(0)475 49 1368

Team

Alleen samen kunnen wij onze klanten het beste resultaat leveren. Daarom stellen wij onze medewerkers graag aan u voor:

 

Nijs van Zuilen
Verkoop | Commercie

“Wij volgen de ontwikkelingen in de markt op de voet en zetten onze kennis en ervaring graag in om u alle zorg uit handen te nemen. Nee komt niet in mijn woordenboek voor, ik zoek altijd naar een passende oplossing voor onze klant!”

T: +31(0)6 4670 8453
E: n.vanzuilen@berrybrothers.nl
LinkedIn

 

Gerco van Zuilen
Hoofd teelt

“Wij telen al ons zachtfruit in eigen huis met behulp van de meest moderne technieken en controleren onze producten nauwkeurig. Als hoofd teelt in Roggel ben ik verantwoordelijk voor het leveren van topkwaliteit!”

T: +31(0)6 4670 8452
E: g.vanzuilen@berrybrothers.nl
LinkedIn

 

Noud Linssen
Verkoopondersteuning | Planning producties

“Als verkoopondersteuner hou ik me voornamelijk bezig met de inkoop en planning. Daarmee vervul ik een belangrijke spilfunctie tussen de afdelingen verkoop en productie.”

T: +31(0)6 3511 5032
E: n.linssen@berrybrothers.nl

 

Yvon Tulmans
Administratie / Food safety / Debiteurenbeheer

“Belt u met Berrybrothers? Grote kans dat u mij aan de lijn krijgt! Ik help u graag en verwijs u indien nodig door naar een van mijn collega’s. Ik ben breed inzetbaar binnen ons bedrijf, maar hou me voornamelijk bezig met administratieve taken.”

E: y.tulmans@berrybrothers.nl

 

Stan Linders
Verkoop / Commercie

“Begonnen in de loods met het klaarzetten van bestelling; ga ik nu deze nieuwe uitdaging aan om Nijs te ondersteunen bij de verkoop.’”

T: +31(0)6 8206 5979
E: s.linders@berrybrothers.nl
LinkedIn

 

Franciene van Zuilen
Loonadministratie | Boekhouding

“Wij waarderen ons personeel enorm en vinden het dan ook belangrijk dat alles goed geregeld is. Ik zorg voor de administratieve afhandeling van de verloning. Daarnaast ben ik uw contact persoon voor alle zaken omtrent de boekhouding.”

E: f.vanzuilen@berrybrothers.nl

 

Albert van Zuilen
Teelt

“Als oprichter van Berrybrothers en teeltverantwoordelijke op onze locatie in Buren zet ik mijn kennis en de jarenlange ervaring van onze medewerkers graag in om u te voorzien van zachtfruit van topkwaliteit!”

T: +31(0)6 4670 8450
E: a.vanzuilen@berrybrothers.nl
LinkedIn

 

Jan van Zuilen
Teelt

“Samen met Albert stond ik aan de basis van Berrybrothers. Tegenwoordig ben ik actief in de kwekerij en zet ik mijn jarenlange ervaring op allerlei fronten in.”

T: +31(0)6 5324 7812
E: j.vanzuilen@berrybrothers.nl
LinkedIn

Karin van Zuilen
Financiën

“Heeft u een vraag op financieel gebied? Dan staan wij voor u klaar! Als verantwoordelijke voor de financiën zorg ik voor een correcte afhandeling van alle crediteuren en debiteuren. Wel zo fijn als alles klopt, toch?”

T: +31(0)6 4670 8454
E: k.vanzuilen@berrybrothers.nl

 

Sanela Sadikovic
Administratie

“Als parttime kracht op onze administratie-afdeling hou ik me bezig met alle voorkomende administratieve werkzaamheden.”

E: s.sadikovic@berrybrothers.nl

Lynn Verstappen
Human Resources

“Ons bedrijf staat of valt met kundig en vertrouwd personeel, wij kunnen niet zonder! Ik zorg dan ook voor gezonde arbeidsvoorwaarden en regel alles netjes voor onze medewerkers. Want tevreden medewerkers leveren goed werk en daar profiteert u van!”

T: +31(0)6 4670 8451
E: l.verstappen@berrybrothers.nl
LinkedIn