Voor deze cheesecake hoef je geen oven te hebben. Dit recept maak je zonder dat je ook maar iets hoeft te bakken. Dat maakt dat dit recept lekker snel klaar is en ook niet moeilijk is om te maken. Het recept is bedacht door Jaimy’s Kitchen. Zij laat in de onderstaande video zien hoe je dit overheerlijke toetje eenvoudig zelf kunt maken! Wil je alleen het recept? Lees dan verder.
Bereidingswijze
- Stamp de Bastogne koeken fijn in een theedoek of met een vijzel.
- Verdeel de kruimels over de bodem van de glaasjes. Druk deze stevig aan, zodat je een mooie bodem krijgt.
- Doe de slagroom in een beslagkom. Voeg vervolgens de suiker én de vanillearoma toe.
- Mix het geheel met een mixer tot het bijna stijf is.
- Doe vervolgens ook de rode bessen en de Monchou bij de mix, en mix goed door elkaar totdat het geheel glad is.
- Het cheesecake mengsel verdeel je over de glazen. Laat de mix vervolgens ongeveer 4 uur opstijven in de koelkast.
- Om het geheel af te maken garneer je de cheesecakes met een takje rode bessen en een blaadje munt.
Als je dit heerlijke recept uit gaat proberen, tag ons #berrybrothers #berrybrothersrecepten @berrybrothers.nl.
Wil je nog meer recepten ontvangen met ons zacht fruit? Dan hebben wij goed nieuws! Via deze link kun je gratis ons eigen receptenboek downloaden.
Veel kook- en bakplezier!