Feta spread met rode bessen

Deze heerlijke fetaspread maakt van je lunch een feestje! Bovendien is hij hartstikke simpel & snel te maken. Hij is drie dagen houdbaar in de koelkast. Ideaal dus om vooraf te maken en meerdere dagen van te genieten. 

 

Benieuwd hoe jij deze lekkere fetaspread zelf kunt maken? Joyce van Fit.Food.Joy laat het je graag zien!

Ingrediënten:

  • 50 gr feta
  • 25 gr monchou
  • 75 gr magere kwark 
  • 30 gr rode bessen 

Keukenhulpjes:

  • 2 schaaltjes 
  • Vork of handmixer
  • Bewaarbakje 
feta spread met rode bessen op houten snijplank

Bereidingswijze:

  1. Prak in een schaaltje de rode bessen fijn met een vork; 

  2. Voeg in een ander schaaltje de feta, monchou en magere kwark toe. Gebruik een vork of handmixer om dit tot één geheel te verwerken; 

  3. Schep het feta-mengsel in een afsluitbaar bewaarbakje. Verdeel hierover de geprakte bessen. 

Dat was het al, je bent klaar. Deze spread is heerlijk op een boterham, vers (af)gebakken broodje of een cracker. 
Geniet er van!
fetaspread met rode bessen