De vijf fruitigste kookboeken

Eten, misschien wel het belangrijkste moment van de dag. Daarom maken wij het graag zo leuk mogelijk! In deze blogpost lees je over de vijf fruitigste kookboeken. Met deze boeken kan iedereen gezond, fris én gevarieerd eten. Vind jij het nog een beetje spannend? Start dan met onze gratis receptenboekjes en ontdek een nieuwe manier van eten.

5. Het spirelli kookboek

Lekkere en creatieve recepten! Daar staat het spirelli kookboek mee vol. Binnen dit boek vind je niet alleen heerlijke recepten maar ook nog creatieve manier om jouw kookkunsten mooi te presenteren. Door gebruik te maken van kleine hulpmiddelen creëer jij in een handomdraai de geweldigste creaties!

 

Bestel dit boek eenvoudig online: Spirelli kookboek

4. Groente op de BBQ

Een erg mooi kookboek voor tijdens het BBQ’en! Eenvoudige recepten en mooi gefotografeerd. Eigenlijk mag dit boek niet binnen deze top vijf staan, omdat het geen fruit bevat. Maar omdat we de receptcreaties zo lekker vinden, hebben we even door onze vingers gekeken. Ben je op zoek naar een lekker BBQ recept mét (zacht)fruit? Bekijk dan onze BBQ pagina eens!

 

Bestel dit boek eenvoudig online: Groente op de BBQ

3. Vegabijbel

Wat voor soort eter je ook bent; er bestaat wel een bijbel voor. Van vaga bijbel tot chocoladebijbel, wij zijn er gek op! In de vegabijbel vind je veel verschillende soorten recepten die gemakkelijk klaar te maken zijn en natuurlijk super gezond én lekker.

Kleine tip van ons; probeer de zoete-aardappeltoast met toppings van bladzijde 366; lekker, gezond en super leuk om op tafel te zetten tijdens een feestje.

 

Bestel dit boek eenvoudig online: Vegabijbel

2. 50x lunchen zonder brood

Lekker nuchtere Nederlands opgelet; er bestaat ook iets anders dan brood in de middag! Verras je smaakpupillen eens met een lekkere salade, geloof me, je wilt niet meer terug. Heb ik jou nog niet overtuigd? Dan mag je de salade altijd nog vergezellen met wat boord. Aanrader nodig? Bekijk dan de spinazie salade met avocado, bramen en geitenkaas!

 

Bestel dit boek eenvoudig online: 50 x lunchen zonder brood

1. Simpel

Simpel, dat moet koken vooral zijn. De meeste avonden heb je geen tijd om uren in de keuken te staan. Hiervoor biedt Simpel dé oplossing; gemakkelijke recepten met geen gekke ingrediënten. Wij zijn fan! Tip van de redactie: op pagina 276 vind je een lekker recept: Amandelcake met bosbessen en citroen

 

Bestel dit boek eenvoudig online: Simpel