Fruitige paas inspiratie

Pasen valt dit jaar vroeg, maar gelukkig past het weer zich daar lekker op aan. Ben jij nog op zoek naar lekkere tips en tricks om jouw paastafel mee aan te kleden? Lees dan zeker deze blog! Hier vind je de nieuwste paastafel trends, de lekkerste paas recepten én nog een leuke ‘DIY’ (oftewel: Do It Yourself). Dit allemaal uiteraard gericht op ons lekkere zacht fruit. Voor nu veel leesplezier en een fijne Pasen gewenst!

De leukste paastrends:

Dit jaar beleven we Pasen op een kleinschalige manier. Maar, dit betekent niet dat we er geen feestje van mogen maken. Met deze tips zorg jij voor een mooie paastafel!

 • Creëer een rustige en mooie paastafel met ‘aardse tinten’. Deze tinten kun je terug laten komen in de servetten, de vaas of de onderzetters.
 • Wil je een mooie bos bloemen op tafel zetten? Dan past een mooie bos droogbloemen perfect bij de tafel! Ga voor een rustige bos zoals wij hebben gedaan of kies voor een bos met mooie kleuren! Tip: spray de bos in met haarlak, dan blijft hij langer mooi en verliest het geen ‘haren’.
 • Vrolijk de tafel om met verschillende soorten zacht fruit! Natuurlijk blijft Pasen een vrolijk feest, daarom mogen zomerse kleuren niet ontbreken. Deze kun je toevoegen door lekkere veel fruit op tafel te zetten!
 • Mocht jij nog geluk hebben om langs te mogen gaan bij de HEMA, dan kun je geen nee zeggen tegen deze schattige ‘paas-servetringen’. Doordat deze servetring magnetisch is, kun je ze ook gebruiken wanneer Pasen over is.

Lekkere paasrecepten:

Wil jij jezelf en je familie lekker verwennen tijdens Pasen? Maak dan één van onderstaande recepten, of ga all in, en verras je bezoek met een uitgebreide keuze! Alle onderstaande recepten zijn eenvoudig te maken én makkelijk voor te bereiden zodat jij ook gezellig aan tafel kunt zitten tijdens Pasen.

DIY: Leuke servet aankleding

Als laatste willen we nog één leuke Do It Yourself delen, een gemakkelijk manier om je servetten leuk te ‘pimpen’. Het enige dat je hiervoor nodig hebt zijn de volgende dingen:

 • Servet
 • Takje rode bessen
 • Een leuk touwtje

Het maken van deze versiering is heel eenvoudig:

 1. Vouw het servet zodat je een langwerpige rechthoek krijgt.
 2. Plaats een leuk uitziend, langer takje rode bessen op het servet.
 3. Pak je touwtje en wikkel deze meerdere malen rondom je servet en bes.
 4. Maak hier een leuk knoopje in. Wil je stap voor stap zien hoe wij deze leuke servet versiering hebben gemaakt? Bekijk dan onze Instagram Reel via @berrybrothers.nl. Deze ‘reel’ kun je ook bekijken wanneer je geen Instagram hebt.

Wij hopen dat jullie met deze tips en tricks een mooie Pasen krijgen! Kleed jij jouw paastafel aan met lekkere zacht fruit of met lekkere zacht fruit recepten? Vergeet ze dan zeker niet te delen met @berrybrothers.nl!